Misiunea cercetăşiei

"...Dar adevărata cale a fericirii este de a oferi fericire celorlaţi. Încercaţi să părăsiţi acest pământ după ce l-aţi făcut ceva mai bun decât l-aţi găsit. Iar dacă va veni rândul să muriţi , muriţi fericiţi, gândindu-vă că nu v-aţi pierdut timpul, ci l-aţi folosit aşa cum ttrebuie."
Robert Baden Powell

miercuri, 17 noiembrie 2010

Regulament Trofeul celor Sase Cai

REGULAMENT

Pentru o mai bună desfășurare a probelor, vă rugăm să respectați următoarele:
• Patrulele trebuie să fie formate din minim 4 și maxim 8 cercetași, iar componența acesteia trebuie să rămână aceeași de la începutul până la sfârșitul proiectului.
• Modificări în cadrul patrulei se acceptă doar în mod excepțional, numai cu acceptul echipei organizatoare. Aceste situații trebuie semnalate în timp util de liderii ce se ocupă de patrule.
• Dupa fiecare set de provocări se vor trimite materialele doveditoare. Atenție: materialele trebuie să aibă o calitate rezonabilă, pentru a putea fi folosite în continuare! La jurizare, pozele trebuie să fie clare, neîntunecate, iar în filmulețe trebuie să fie vizibile fețele temerarilor iar ceea ce spun trebuie să poată fi auzit și înțeles.
• În redactarea tuturor textelor se vor folosi diacritice. Fiecare document trimis fără diacritice se depunctează cu 5 p.
• Jurnalul patrulei va fi completat pe toată durata de desfășurare a Trofeului. Acesta poate fi trimis o dată cu rezolvările fiecărei căi, sau la sfârșitul competiției. Pentru prezentarea Jurnalului la sfârșit, veți primi 50 p. Pentru completarea și trimiterea acestuia pe măsură ce îndepliniți probele, veți primi câte un bonus de 10 p de fiecare dată.
• Fiecare set de provocări are o perioadă de desfășurare clar menționată în program, pe care îl găsiți în Calendarul de activități (www.scout.ro/calendar). Dovezile se vor trimite numai în perioada menționată a căii în curs de desfășurare. De exemplu, daca îndepliniți setul de provocări „Calea Minții”, aveți perioada 8-30 noiembrie pentru a le efectua iar materialele se pot trimite între 30 noiembrie și 2 decembrie.
• Orice întârziere va fi depunctată.
• Pentru a finaliza proiectul, patrulele trebuie să parcurgă toate căile. Dacă una din etape este neîndeplinită, patrula nu este considerată ca integralistă.(prioritate au în clasamentul final cei cu toate probele finalizate.)
Premii
• Toate patrulele care finalizează proiectul vor primi diplome de participare
• Premiile se acordă astfel:
-locul 1: Trofeul celor șase căi și participare gratuită a patrulei la RoJam(Jamboreea Națională din 2011, la Săliște, jud. Sibiu. web: http://www.rojam.scouthub.org)
-locul 2: patrula are 50% gratuitate la achitarea taxei Rojam2011
-locul 3:premii simbolice constând în accesorii de echipament montan: busole, hărți, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate